Ajax,Real

Címkék: mix bl dupla

2011.11.02. 12:09

Hát a Frankfurt jól kibaszott velünk hétvégén nem volt képes megverni egy kieső csapatot.De újra BL meccsek és újra esély plusz bevétel szerzésre is.A mai napra két jó meccset találtam amiből megduplázhatjuk pénzünket.Ezek a meccsek pedig az Ajax és a Real Madrid.
Ajax-Dinamo Zagreb:
Ezen a meccsen nem sok mindent kell ellemezni.Habár az Ajaxból most hiányzik Kolbeinn Sigthorsson,de még így sem gyengült meg annyira a csatársor.Az Ajax 2. a csoportjában a Real Madrid után, még a Zagreb utolsó(úgy hogy még gólt sem tudott rúgni).Az Ajaxnak 4 pontja van és -1 es gólkülönbsége.Az első meccsen a Zagrebet 2-0-ra verte.Az Ajax legutóbb 2007.10.04.-én kapott ki a Zagrebtől(akkor is szoros meccsen 2:3-ra). Ez a meccs fontos az Ajaxnak mivel a Lyon is 4 pontos, és ha tovább akar jutni a csoportból az Ajax ezt a meccset meg kell nyernie.Ráadásul hazai közönség előtt.
Végeredmény:4-0
Lyon-Real Madrid:
A Lyon hiába fogadja hazai pályán a Real Madridot így sem ők a meccs favoritjai.A Lyonban sok a sérült és a cserepadon sincs olyan ember aki eldönthetné a meccset ha becserélik.A Real Madrid vezeti a csoportot 9 ponttal és +8-as gólkülönbséggel(még gólt sem kaptak)Az első meccsen pedig Madridban verték a Lyont 4:0-ra.A Lyon 3. a csoportban -2-es gólkülönbséggel és 4 ponttal.Ha a Madrid nyeri a meccset akkor már a Barcelona után ő is elmondhatja hogy továbjutott a csoportból,és így az utolsó 2 meccsen 1 pont is elég a csoportelsőséghez.
Végeredmény:0-2
Ez a két meccs nem is fizet rosszul.
odds:2,36 tét:5000Ft várható nyeremény:11840Ft
A mai nap még lesz kombi szeló is feltöltve(habár az nem az én területem inkább duplázni szeretek).

A bejegyzés trackback címe:

https://freemixtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr493347442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása