A tegnapi nap is jól zárult annak ellenére hogy nem jött a kombi szeló. A mai napra megint kiírunk nektek duplázós meccseket. Ma 2 Európa Liga meccset választottam ki: Sporting és Anderlecht. Lássuk az erőviszonyokat:

Vaslui-Sporting:
Ez a csoport felettébb érdekes:

UEFA Európa Liga 11/12, Csoport D

Megj.CsapatLGDVPontok
1Sporting Lisbon330059
2FC Vaslui3021-22
3FC Zurich3021-22
4Lazio Roma3021-12


Mint láthatjuk nem valami acélos csoport. A Sporting a legutóbbi mérkőzésen 2-0-ra verte a Vasluit. Ráadásul az Európa Ligát és a bajnokságot is beleszámítva nem kaptak ki 2011.09.10-e óta. A Sporting nem sok gólt szokott kapni mostanában,eléggé összeszokott a védelme. Ha a Vaslui nem igazolt azóta világklasszis támadót, akkor nem sok jóra számíthatnak az Estádió José Alvalade-ban.
Tipp:2-0

Anderlecht-Sturm Graz:
Az Anderlecht legutóbb 2-0-ra nyert a Sturm ellen, de ennek ellenére nehéz meccsre számíthat a hazai csapat, mivel a Graz eléggé kiszámíthatatlanul játszik. Képes meggyőző játékkal győzni(Salzburg), de leikszelni is egy utolsó csapattal(Mattesburg). Ráadásul a csoportban is minden megtörténhet. Az Anderlechtnek 9 pontja van és szorosan követi őket a Lokomotív moszkva 6 ponttal. Nem várok ettől a meccstől gólzáport,de szerintem hazai közönség előtt nem szeretne pontokat veszteni a hazai csapat.
Tipp: 2-0
Ez a két meccs is jól fizethet.
Az odds: 2,36
Tét:5000Ft
várható nyeremény:11812Ft

Sok sikert mára mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://freemixtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr223350180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása