Hétvégi dupla

Címkék: hétvége mix dupla

2011.10.27. 21:10

Na hétvégére szeretnék veletek megosztani egy duplázós szelvényt:CSKA Moszkva,Sligo,Wolfsburg Grizzly Adams,mint láthatjátok kivételesen egy jégkorong  is szerepel a tippek között.És most néhány szót az esélyekről:
CSZKA Moszkva-Sz. Nalchik:
A CSZKA Moszkva a 2. a bajnokságban 55 ponttal és +25-ös gólkülönbséggel.A Rosztov 15. a  bajnokságban 28 ponttal és -14-es gólkülönbséggel. Amikor kikapott a Dinamo Moszkvától 4-0-ra a csapat egy kicsit megtört de még időben talpra állt mielőtt befejeződött volna az alapszakasz, a legutóbbi meccsükön az Anji Mahalacskát verték 3-5-re. Ezt a meccset a Moszkvának feltétlenül meg kell nyernie mert akkor megközelíti a Zenit Szentpétervárt 2 pontra az alapszakasz vége előtt.A Zenit ráadásul az utolsó körben a Kuban Krasnodart fogadja ami nem lesz valami könnyű meccs.Tehát ha a CSZKA Moszkva alapszakasz első akar lenni akkor kötelező a 3 pont megszerzése.
VÉGEREDMÉNY: 4-0

Sligo-UC Dublin:
Az Ír bajnokság is a végéhez közelít a Sligo fogadja a UC Dublint.A Sligonak nagyon jól megy ebben a szezonban 2. hellyen áll a bajnokságban 70 ponttal és +52-es gólkülönbséggel.A Sligo legutóbbi 10 meccséből, a Dublin ellen 7-et megnyert 2szer döntetlenezett és mindössze 1szer kapott ki,ráadásul ezalatt a 10 meccs alatt 12 gólt rúgott és csak 3-mat kapott.A bajnokságban a legutóbbi 6 meccsükből
ötször nyertek és egyszer kaptak ki.A UC Dublinnak közel sem megy ilyen jól mindössze a 7. hellyen áll 44 ponttal és -2-es gólkülönbséggel.Legutóbbi 6 vendég meccsükből ötször kaptak ki és egyszer döntetleneztek.A Sligo toronymagas esélyese ennek a meccsnek szerintem simán verik a Dublint.
Végeredmény:

És most kivételesen egy jégkorong meccs következik.
Wolfsburg-Nürnberg:
Ezt a meccset nem hagyhattam ki a holnapi duplázósból ennek több oka is van. 1.: A tavalyi évben a Wolfsburg mindig hozta a meccseit amikor rájuk fogadtam.
2. A Nürnberg pocsék szereplése a bajnokságban és az annál is pocsékabb statisztikája a Wolfsburg ellen.
A Wolfburg elfoglalt hellye a bajnokságban nem igazán tükrözi a tudását mindössze a 9.
12 meccséből mindössze 6-ot nyert,17 pontjuk van és +4 es gólkülönbségük.A Nürnberg viszont nagyon rosszul áll a bajnokságban 13 meccséből mindössze 2 meccset nyert.7 pontjuk van és -25-ös gólkülönbségük.A Wolfsburg a Nürnberg elleni legutóbbi 10 meccséből 8-at megnyert és csak 2szer kapott ki.A Nürnberg a Wolfsburgot legutóbb 2009.12.11.-én tudta legyőzni.A A Wolfsburg holnap javíthat rossz szezonkezdetén egy sok gólos hazai (KÖTELEZŐ)győzelemmel és elindulhat felfelé.
VÉGEREDMÉNY: 5-1
Na és most lássuk hogy hogy fizet ez a 3 meccs .Összesen az odds: 2,13 Tét:5000Ft
Várható nyeremény: 10662Ft.
Jó alapozás lehet a hétvégére.

A bejegyzés trackback címe:

https://freemixtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr73334939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása