Két német lehetőség...

2011.11.04. 12:14

Ingolstadt - Krefeld  (jégkorong)

Az Ingolstadt előtt mindössze egy ponttal áll két csapat is, a Hamburg és a Berlin. Tehát ha ma jól játszanak a 12. helyezett Krefeld ellen, akkor akár előrébb is kerülhetnek a tabellán. Nem hiszem, hogy ez túl megerőltető lenne számukra, tehát sima hazai győzelmet várok.

Végeredmény tippem: INGOLSTADT
oddsok: 1.80/4.15/2.85


Düsseldorf - Dinamo Dresden  (football)

A Düsseldorf 31 ponttal vezeti a bajnokságot és szorosan mögötte áll a Frankfurt 29 ponttal. Ha nem akarnak visszaesni a második helyre, akkor muszáj legyőzniük ma a 10. helyen álló Dresden ellen. Mindketten küzdeni fognak, hiszen a Dresden előtt is csak pár ponttal állnak riválisai. A Düsseldorf otthon elég jól játszik, ezt bizonyítja 6-0-0-ás statisztikája is. A Dresden vendégben pedig szégyenteljes játékot folytat: csak egy 2-0-4 arány jött össze neki.

Végeredmény tippem: DÜSSELDORF
oddsok: 1.36/3.75/6.80


Sok sikert!

A bejegyzés trackback címe:

https://freemixtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr683353073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása