Egy kis esélylatolgatás holnapra:

Aberdeen - Rangers
A skót bajnokságban már tavaly is jópár mixen szerepelt a Rangers, melyen nem is kellett sokat aggódni. Most az Aberdeennel fognak összecsapni, le is írnám, hogy papíron mik az esélyek.
Rangers: 10 győzelem, 2 döntetlen, 0 vereség.  Gólok száma: 25-4
Aberdeen: 3 győzelem, 3 döntetlen, 6 vereség.  Gólok száma: 12-14
A Rangersnek nem kell aggódnia a meccs miatt, hiszen akár döntetlent is játszhatnak, azon se múlna semmi, azonban mivel nem kell nagyon törniük magukat, valószínűleg bőven megnyerik a meccset akár 2-3 góllal is. Ez könnyű pontgyűjtés számukra, tehát nem valószínű, hogy elszórakozzák.
Félidő tipp: 0-1
Végeredmény tipp: 0-3
odds: 6.05/3.40/1.45
VÉGEREDMÉNY: 1-2

Barcelona - Mallorca

Joggal gondolhatja bárki, hogy a Barcelona nem kezdte túl kecsegtetően az első meccseit. Azonban mivel a Levante és a Real madrid megelőzte, nem hinném, hogy megérné ezt a meccset is kihozni döntetlenre, vagy egy góllal nyerni. Ezen a meccsen legalább 2 gólos verésre számítok, mehet is hendivel.
Félidő tipp: 2-0
Végeredmény tipp: 4-0
odds: 1.28/4.60/5.55
VÉGEREDMÉNY: 5-0

 

     


 

A bejegyzés trackback címe:

https://freemixtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr673337151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása