Ismét egy duplázós

Címkék: mix hétvégi duplázós

2011.10.30. 10:41

Mivel tegnap és tegnap előtt is jött a duplázósunk ezért így vasárnapra szép kis összeget gyűjtöttünk össze.A mai napra két meccs van amire érdemes nagyobb összeget rakni:
Dinamo Moszkva,Eintracht Frankfurt.Na nézzük hogy hogy állnak ezen csapatok a bajnokságban.
Tom Tomszk-Dinamo Moszkva:
A Tom Tomszk nem igazán jó a bajnokságban.Legutóbb 9.21-én tudott gólt rúgni akkor is kikapott a Rosztovtól 3:1-re.A Bajnokságban teljesen utolsók 20 pontjuk van és -36-os gólkülönbsége.Ez a meccs számukra lényegtelen mivel ha megnyerik akkor is csak 1 hellyet lépnek előre.
A Dinamo Moszkvának ez a meccs fontos mivel ha legyőzi a Tom Tomszkot akkor előre lép a 3.helyre.A Dinamo Moszkva 5. a bajnokságban és 51 pontjuk van és +19-es gólkülönbsége.Ha a Dinamo Moszkva jó hellyet akar elérni az alapszakaszban akkor ezt a meccset kötelező megynyerniük.
Ingolstad-Eintracht Frankfurt:
Itt hasonló a képlet mint a Dinamo Moszkva-Tom Tomszk meccsnél.Az Ingolstad teljesen utolsó.A legutóbbi 12 meccséből kétszer nyert kétszer döntetlenezett és nyolszor kapott ki.A gólkülönbsége sem valami jó -16-os.
Az E.Frankfurtnál teljesen más a helyzet 2. a bajnkokságban még nem kapott ki 12 meccs alatt nyolcszor nyert négyszer döntetlenezett és +21-es gólkülönbségük van ami elég jónak számít.A Frankfurt a kiesés után egyből vissza szeretne jutni a Bundesliga 1-ben ha szeretnék ezt a tervüket megvalósítani akkor nem engedhetik meg maguknak hogy pontokat veszítsenek egy kiesőjelölt ellen.
Most nézzük hogy ennek a kettő meccsnek összesen mennyi az oddsa:2,06 Tét:5000Ft várható nyeremény:10300 ft ami valljuk meg nem rossz ahoz képest hogy elég kicsi a kockázat hogy elmenjen a szelvény.

A bejegyzés trackback címe:

https://freemixtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr583339779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása